Ματσάρες Μπόκα-Εστουδιάντες και Φλουμινένσε-Σάο Πάολο με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές στην Megabet Plus

Ματσάρες Μπόκα-Εστουδιάντες και Φλουμινένσε-Σάο Πάολο με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές στην Megabet Plus

Το παρόν κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus  κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Δυνατές κόντρες με αμέτρητες αγορές σε σούπερ αποδόσεις από την Megabet Plus. Αγώνες σε Ελλάδα, Αργεντινή και Βραζιλία με εκατοντάδες στοιχηματικές επιλογές. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μπόκα Τζούνιορς – Εστουδιάντες, η επιλογή για νίκη της Μπόκα δίνει 2.44, ενώ για νίκη της Εστουδιάντες δίνει 3.05. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 2.85. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.60, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.43. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.18.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ – ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Φλουμινένσε – Σάο Πάολο, η επιλογή για νίκη της Φλουμινένσε δίνει 2.31, ενώ για νίκη της Σάο Πάολο δίνει 3.68. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.34. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.31, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.52. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.05.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ – ΣΑΟ ΠΑΟΥΛΟ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Λεβαδειακός – Λαμία, η επιλογή για νίκη του Λεβαδειακού δίνει 3.00, ενώ για νίκη της Λαμίας δίνει 2.21. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.25. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.04, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.66. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.87.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΛΑΜΙΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Για να ισχύσει η προσφορά απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης και η συμμετοχή στη προωθητική ενέργεια υπόκειται σε όρους και προϋποθέσεις.

Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.