Ματσάρες παντού στην Ευρώπη, ΠΑΟ-ΟΣΦΠ, Τσέλσι-Άρσεναλ και Γιούβε-Ίντερ, με κορυφαίες αποδόσεις στην Megabet Plus

Ματσάρες παντού στην Ευρώπη, ΠΑΟ-ΟΣΦΠ, Τσέλσι-Άρσεναλ και Γιούβε-Ίντερ, με κορυφαίες αποδόσεις στην Megabet Plus

Ματσάρες σε όλη την Ευρώπη στο κουπόνι του στοιχήματος, με κορυφαίες αποδόσεις στην Megabet Plus. Δεσπόζει των ντέρμπι αιωνίνω της Σούπερ Λιγκ, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στις 19:30. Δύο ντέρμπι στην Premier League, Τσέλσι – Άρσεναλ στις 14:00 και Τότεναμ – Λίβερπουλ στις 18:30. Στην Ιταλία, η Γιουβέντους φιλοξενεί την Ίντερ και η Ρόμα την Λάτσιο, ενώ για την Γαλλία, η Μαρσέιγ υποδέχεται την Λυών στις 21:45. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Τσέλσι – Άρσεναλ, η επιλογή για νίκη της Τσέλσι δίνει 2.57, ενώ για νίκη της Άρσεναλ δίνει 2.62. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.27. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.88, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.92. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.70.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΤΣΕΛΣΙ – ΆΡΣΕΝΑΛ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Τότεναμ – Λίβερπουλ, η επιλογή για νίκη της Τότεναμ δίνει 3.17, ενώ για νίκη της Λίβερπουλ δίνει 2.10. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.51. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.64, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.25. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.56.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΤΟΤΕΝΑΜ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Γιουβέντους – Ίντερ, η επιλογή για νίκη της Γιουβέντους δίνει 2.94, ενώ για νίκη της Ίντερ δίνει 2.35. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.23. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.94, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.84. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.73.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΊΝΤΕΡ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ρόμα – Λάτσιο, η επιλογή για νίκη της Ρόμα δίνει 1.98, ενώ για νίκη της Λάτσιο δίνει 3.60. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.42. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.84, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.94. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.72.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΡΟΜΑ – ΛΑΤΣΙΟ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μαρσέιγ – Λυών, η επιλογή για νίκη της Μαρσέιγ δίνει 2.18, ενώ για νίκη της Λυών δίνει 3.01. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.45. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.70, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.14. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.60.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΜΑΡΣΕΙΓ – ΛΥΩΝ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, η επιλογή για νίκη του Παναθηναϊκού δίνει 2.19, ενώ για νίκη του Ολυμπιακού δίνει 3.26. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.15. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.20, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.60. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.94.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.