Ματσάρες Ρεάλ-Μπάρτσα και Μπάγερν-Σίτι, πόνταρε τώρα Megabet Plus με σούπερ αποδόσεις

Ματσάρες Ρεάλ-Μπάρτσα και Μπάγερν-Σίτι, πόνταρε τώρα Megabet Plus με σούπερ αποδόσεις

Ματσάρες στο κουπόνι του στοιχήματος με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus. Τις πρωινές ώρες θα γίνουν σούπερ φιλικές αναμετρήσεις, από τις οποίες ξεχωρίζει το ελ κλασικό Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα στις 06:00, ενώ νωρίτερα θα αναμετρηθούν Μπάγερν Μονάχου και Μάντσεστερ Σίτι στις 02:00. Για το Florida Cup, η Άρσεναλ αντιμετωπίζει την Τσέλσι στις 03:00. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα, η επιλογή για νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης δίνει 2.54, ενώ για νίκη της Μπαρτσελόνα δίνει 2.28. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.88. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.35, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.85. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.34.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μπάγερν Μονάχου – Μάντσεστερ Σίτι, η επιλογή για νίκη της Μπάγερν δίνει 2.65, ενώ για νίκη της Σίτι δίνει 2.20. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.86. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.32, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 3.00. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.31.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Άρσεναλ – Τσέλσι, η επιλογή για νίκη της Άρσεναλ δίνει 2.71, ενώ για νίκη της Τσέλσι δίνει 2.34. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.41. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.60, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.15. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.51.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΡΣΕΝΑΛ – ΤΣΕΛΣΙ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.