Ματσάρες στην Premier League και δυνατές κόντρες στην Megabet Plus, με σούπερ αποδόσεις και Cash Out

Ματσάρες στην Premier League και δυνατές κόντρες στην Megabet Plus, με σούπερ αποδόσεις και Cash Out

Δυνατές κόντρες περιλαμβάνει το κουπόνι για τις αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν το Σάββατο, με σπουδαίες αποδόσεις στην Megabet Plus. Σην Premier League ξεχωρίζει η αναμέτρηση Τότεναμ-Γουλβς στις 14:30, ενώ αργότερα στις 19:30, η Μπορνμουθ υποδέχεται την Άρσεναλ. Την ίδια ώρα θα γίνει το ματς Τορίνο-Λάτσιο για την Serie Α, ενώ για την Primera Division, η Θέλτα υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης στις 23:00. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Τότεναμ – Γουλβς, η επιλογή για νίκη της Τότεναμ δίνει 1.38, ενώ για νίκη της Γουλβς δίνει 7.62. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.84. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.72, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.11. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.03.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΤΟΤΕΝΑΜ – ΓΟΥΛΒΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μπορνμουθ – Άρσεναλ, η επιλογή για νίκη της Μπορνμουθ δίνει 7.14, ενώ για νίκη της Άρσεναλ δίνει 1.41. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.71. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.74, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.08. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.01.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΆΡΣΕΝΑΛ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Τορίνο – Λάτσιο, η επιλογή για νίκη της Τορίνο δίνει 2.91, ενώ για νίκη της Λάτσιο δίνει 2.32. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.38. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.86, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.92. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.69.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΤΟΡΙΝΟ – ΛΑΤΣΙΟ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης, η επιλογή για νίκη της Θέλτα δίνει 4.67, ενώ για νίκη της Ρεάλ δίνει 1.66. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.10. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.65, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.23. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.69.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΘΕΛΤΑ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.