Ματσάρες στο Μουντιάλ, Ιαπωνία-Κροατία και Βραζιλία-Ν. Κορέα, με κορυφαίες αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus

Ματσάρες στο Μουντιάλ, Ιαπωνία-Κροατία και Βραζιλία-Ν. Κορέα, με κορυφαίες αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus

Το παρόν κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο.

www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Τα παιχνίδια για την φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου συνεχίζονται την Δευτέρα, με σπουδαίες αναμετρήσεις και σούπερ αποδόσεις και αμέτρητες επιλογές στην Megabet Plus. Η Ιαπωνία θα αναμετρηθεί με την Κροατία στις 17:00, ενώ στις 21:00 η Βραζιλία κοντράρεται με τη Νότια Κορέα. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ιαπωνία – Κροατία, η επιλογή για νίκη της Ιαπωνίας δίνει 3.81, ενώ για νίκη της Κροατίας δίνει 2.01. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.22. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.20, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.65. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.95.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΙΑΠΩΝΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Βραζιλία – Νότια Κορέα, η επιλογή για νίκη της Βραζιλίας δίνει 1.24, ενώ για νίκη της Νότιας Κορέας δίνει 11.60. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 5.62. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.70, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.11. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.33.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.