Μεγάλα ματς Ελλάδα-Σουηδία και Πολωνία-Αγγλία με κορυφαίες αποδόσεις στην Megabet Plus και με επιλογή Cash Out

Μεγάλα ματς Ελλάδα-Σουηδία και Πολωνία-Αγγλία με κορυφαίες αποδόσεις στην Megabet Plus και με επιλογή Cash Out

Σημαντικούς αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Τετάρτης για την προκριματική φάση του Μουντιάλ 2022. Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει ο αγώνας της Ελλάδας που υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Σουηδία στις 21:45 και θέλει το βαθμολογικό κέρδος. Σε άλλες σημαντικές αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν την ίδια ώρα, η Ισλανδία θα υποδεχθεί την Γερμανία, ενώ η Πολωνία θα αναμετρηθεί με την Αγγλία.

Η Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Για το Ελλάδα – Σουηδία, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Ελλάδας προσφέρει 3.44, ενώ για νίκη της Σουηδίας δίνει 2.18. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 2.94. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.35, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.50. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.01.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΕΛΛΑΔΑ – ΣΟΥΗΔΙΑ

Για το Ισλανδία – Γερμανία, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Ισλανδίας προσφέρει 12.21, ενώ για νίκη της Γερμανίας δίνει 1.16. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 6.05. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.44, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.55. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.11.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΙΣΛΑΝΔΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Για το Πολωνία – Αγγλία, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Πολωνίας προσφέρει 5.55, ενώ για νίκη της Αγγλίας δίνει 1.57. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.52. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.07, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.65. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.11.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΠΟΛΩΝΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.