Μεγάλα ματς Πάφος-Ανόρθωση και ΑΕΛ-Ομόνοια, πόνταρε τώρα στην Megabet Plus

Μεγάλα ματς Πάφος-Ανόρθωση και ΑΕΛ-Ομόνοια, πόνταρε τώρα στην Megabet Plus

Σημαντικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει η αγωνιστική δράση της τρίτης αγωνιστικής της Β’ φάσης του Παγκύπριου Πρωταθλήματος με τις καλύτερες αποδόσεις στην Megabet Plus. Για τον Α’ Όμιλο, η Πάφος υποδέχεται την Ανόρθωση στο «Στέλιος Κυριακίδης», ενώ για τον Β’ Όμιλο, η ΑΕΛ θα αναμετρηθεί με την Ομόνοια στο Τσίρειο. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Πάφος-Ανόρθωση, η επιλογή για νίκη της Πάφου δίνει 2.71, ενώ για νίκη της Ανόρθωσης δίνει 2.51. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.11. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.17, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.61. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.88.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΠΑΦΟΣ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς ΑΕΛ-Ομόνοια, η επιλογή για νίκη της ΑΕΛ δίνει 2.49, ενώ για νίκη της Ομόνοιας δίνει 2.74. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.09. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.25, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.57. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.93.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.