Μεγάλα ματς στο Euro, δεσπόζει το Ιταλία-Ελβετία, πόνταρε στην Megabet Plus με αμέτρητες αποδόσεις με επιλογή Cash Out

Μεγάλα ματς στο Euro, δεσπόζει το Ιταλία-Ελβετία, πόνταρε στην Megabet Plus με αμέτρητες αποδόσεις με επιλογή Cash Out

Εκκίνηση στην δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Euro 2020 με τρεις αναμετρήσεις, δύο για τον 1ο Όμιλο και μια για τον 2ο Όμιλο. Στις 16:00, θα γίνει το Φινλανδία-Ρωσία στην Αγία Πετρούπολη σε ένα ματς πολύ κομβικό και για τις δύο ομάδες. Στις 19:00 διεξάγεται στο Μπακού το Τουρκία-Ουαλία, με τις δύο ομάδες να φιλοδοξούν για την πρώτη νίκη. Στις 22:00 η Ιταλία που εντυπωσίασε στον πρώτο αγώνα αντιμετωπίζει την Ελβετία στην Ρώμη.

Η Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της για την διοργάνωση του EURO 2020 για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Για το Φινλανδία-Ρωσία, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Φινλανδίας προσφέρει 5.76, ενώ για νίκη της Ρωσίας δίνει 1.63. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 3.53. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.31, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.60. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.30.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ – ΡΩΣΙΑ

Για το Τουρκία-Ουαλία, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Τουρκίας προσφέρει 2.59, ενώ για νίκη της Ουαλίας δίνει 2.95. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 2.90. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.57, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.49. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.12.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΤΟΥΡΚΙΑ – ΟΥΑΛΙΑ

Για το Ιταλία-Ελβετία, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Ιταλίας προσφέρει 1.67, ενώ για νίκη της Ελβετίας δίνει 5.15. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 3.59. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.19, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.66. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.15.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΙΤΑΛΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.