Μεγάλα ματς στο Euro 2020, ξεχωρίζει το Βέλγιο-Ρωσία, πόνταρε με αμέτρητες αποδόσεις στην Megabet Plus και με επιλογή Cash Out

Μεγάλα ματς στο Euro 2020, ξεχωρίζει το Βέλγιο-Ρωσία, πόνταρε με αμέτρητες αποδόσεις στην Megabet Plus και με επιλογή Cash Out

Σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββάτου για τον 1ο Όμιλο και τον 2ο Όμιλο. Στις 16:00, η Ουαλία θα αναμετρηθεί με την Ελβετία στο Μπακού. Στις 19:00, η Δανία θα αντιμετωπίσει την Φινλανδία στην Κοπεγχάγη, και στις 22:00 το Βέλγιο θα αγωνιστεί με την Ρωσία στην Αγία Πετρούπολη.

Η Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της για την διοργάνωση του Euro 2020 για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Για το Ουαλία-Ελβετία, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Ουαλίας προσφέρει 3.73, ενώ για νίκη της Ελβετίας δίνει 2.15. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 2.96. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.77, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.43. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.33.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΟΥΑΛΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ

Για το Δανία-Φινλανδία, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Δανίας προσφέρει 1.44, ενώ για νίκη της Φινλανδίας δίνει 7.90. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 4.03. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.29, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.60. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.62.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΔΑΝΙΑ – ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

Για το Βέλγιο-Ρωσία, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη του Βέλγιου προσφέρει 1.70, ενώ για νίκη της Ρωσίας δίνει 5.02. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 3.53. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.03, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.76. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.98.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΒΕΛΓΙΟ – ΡΩΣΙΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.