Μεγάλα ντέρμπι Αγγλία-Γερμανία και Ουγγαρία-Ιταλία, με σούπερ αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus

Μεγάλα ντέρμπι Αγγλία-Γερμανία και Ουγγαρία-Ιταλία, με σούπερ αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus

Μεγάλα ματς στο πρόγραμμα του Nations League, με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus. Το ντέρμπι Αγγλία – Γερμανία στο Γουέμπλεϊ ασφαλώς ξεχωρίζει ως το ματς της ημέρας καθώς είναι ένα ντέρμπι με μεγάλη αντιπαλότητα. Ενδιαφέρον και η αναμέτρηση ανάμεσα στην φορμαρισμένη Ουγγαρία και την Ιταλία. Δύο σημαντικά ματς για τον τρίτο όμιλο της δεύτερης κατηγορίας, Μαυροβούνιο – Φινλανδία και Ρουμανία – Βοσνία. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Αγγλία – Γερμανία, η επιλογή για νίκη της Αγγλίας δίνει 2.41, ενώ για νίκη της Γερμανίας δίνει 2.90. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.34. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.96, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.79. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.76.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΓΓΛΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ουγγαρία – Ιταλία, η επιλογή για νίκη της Ουγγαρίας δίνει 3.84, ενώ για νίκη της Ιταλίας δίνει 2.02. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.29. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.21, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.62. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.98.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΟΥΓΓΑΡΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μαυροβούνιο – Φινλανδία, η επιλογή για νίκη του Μαυροβούνιου δίνει 2.56, ενώ για νίκη της Φινλανδίας δίνει 2.87. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.12. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.38, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.54. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.03.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ – ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ρουμανία – Βοσνία, η επιλογή για νίκη της Ρουμανίας δίνει 2.01, ενώ για νίκη της Βοσνίας δίνει 3.80. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.35. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.15, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.65. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.95.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΒΟΣΝΙΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.