Μεγάλες κόντρες Ιταλία-Ελβετία και Ουρουγουάη-Αργεντινή, με σούπερ αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus

Μεγάλες κόντρες Ιταλία-Ελβετία και Ουρουγουάη-Αργεντινή, με σούπερ αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus

Συνεχίζεται η αγωνιστική δράση της προκριματικής φάσης της ευρωπαϊκής ζώνης του Μουντιάλ 2022. Η Ιταλία, πρωταθλήτρια Ευρώπης, υποδέχεται την Ελβετία στις 21:45, ενώ την ίδια ώρα η Αγγλία θα αναμετρηθεί με την Αλβανία και είναι το μεγάλο φαβορί. Στις 01:00, η Ουρουγουάη θα αναμετρηθεί με την Αργεντινή για τα προκριματικά της Νότιας Αμερικής.

Η Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ιταλία-Ελβετία, η επιλογή για νίκη της Ιταλίας προσφέρει 1.53, ενώ για νίκη της Ελβετίας δίνει 5.82. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.76. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.04, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.67. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.13.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΙΤΑΛΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Αγγλία-Αλβάνια, η επιλογή για νίκη της Αγγλίας προσφέρει 1.12, ενώ για νίκη της Αλβανίας δίνει 19.16. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 6.85. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.60, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.16. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.88.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΓΓΛΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ουρουγουάη-Αργεντινή, η επιλογή για νίκη της Ουρουγουάης προσφέρει 3.64, ενώ για νίκη της Αργεντινής δίνει 1.99. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.20. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.07, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.65. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.88.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.