Νέα εποχή με νέο λογότυπο και πρόσωπο για την Megabet Plus, την κορυφαία κυπριακή εταιρεία στοιχηματισμού!

Νέα εποχή με νέο λογότυπο και πρόσωπο για την Megabet Plus, την κορυφαία κυπριακή εταιρεία στοιχηματισμού!

Το νέο της, ανανεωμένο, μοντέρνο πρόσωπο παρουσίασε η Megabet Plus στους δημοσιογράφους και το κυπριακό κοινό με έναν πρωτότυπο τρόπο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες της πανδημίας, καθώς το βίντεο της παρουσίασης έκανε ταυτόχρονη πρεμιέρα στο YouTube και στη σελίδα της εταιρείας στο Facebook.

Στο βίντεο, το οποίο παρουσίασε η δημοσιογράφος Άντρεα Καφά, μίλησε ο Ντομινίκ Λακόνικο, πρόεδρος και CEO της εταιρείας, η κ. Βάσω Ελισσαίου, Γενική Διευθύντρια της Megabet Plus και ο Γιώργος Χαλουμής, Chief Human Resource της εταιρείας. Ο κ. Λακόνικο τόνισε: «Από την πρώτη μέρα που επενδύσαμε στη Megabet Plus, πιστέψαμε στην προοπτική της εταιρείας και στην ανάπτυξή της όχι μόνο στην Κύπρο, αλλά στην ευρύτερη περιοχή. Η Megabet Plus μπαίνει σε νέα εποχή με ενισχυμένη στρατηγική, κατεύθυνση, επενδύσεις και πρωτοβουλίες που θα αναδείξουν την εταιρεία όχι μόνο στην κορυφή σε αριθμό καταστημάτων σε όλη την Κύπρο, αλλά και ως τον ηγέτη στην τεχνολογία με σημαντική αναβάθμιση στα προϊόντα μας, τις υπηρεσίες μας και την διαδικτυακή εμπειρία των παικτών μας».

Με τη σειρά της, η κ. Βάσω Ελισσαίου τόνισε: «Το δίκτυο των καταστημάτων μας και των συνεργατών μας βοήθησε να αναπτυχθούμε και να γίνουμε η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο. Με τα πρακτορεία μας σε κάθε πόλη και σχεδόν σε κάθε σημείο του νησιού, η Megabet Plus είναι μέρος της καθημερινότητάς μας. Τα καταστήματα μας είναι ένας χώρος που οι άνθρωποι έρχονται για να μιλήσουν, να πιουν έναν καφέ και να ψυχαγωγηθούν».

Ο Γιώργος Χαλουμής πρόσθεσε: «Η Megabet Plus πιστεύει ότι το μέλλον είναι η έμφαση στην τεχνολογία, αλλά γνωρίζουμε ότι χρειάζονται οι κατάλληλοι άνθρωποι για να μας οδηγήσουν σε αυτό το νέο ταξίδι που θα μας φέρει στην κορυφή. Σήμερα, δίνουμε ακόμη μεγαλύτερη προσοχή στα θέματα ανθρωπίνου δυναμικού για να προχωρήσει η εταιρεία με την ταχύτητα που προστάζει η ψηφιακή εποχή».

O πρόεδρος της εταιρείας κ. Λακόνικο σημείωσε ότι η επιλογή της Κύπρου για την επένδυσή τους δικαιώθηκε πλήρως: «Ένας από τους κύριους λόγους που επενδύσαμε στην Κύπρο είναι το ισχυρό σύστημα δικαιοσύνης, η σταθερή διακυβέρνηση και ο επαγγελματισμός της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων. Συνεργαζόμαστε στενά με τη ρυθμιστική Αρχή και την Αστυνομία και καταγγέλλουμε οποιαδήποτε ύποπτη δραστηριότητα για να προωθήσουμε το ασφαλές παιχνίδι». Οι άνθρωποι της Megabet Plus μίλησαν επίσης για το μυστικό του πως συνδυάζεται η νέα εποχή με την ιστορία και τις αξίες της εταιρείας. Ο κ. Λακόνικο τόνισε: «Πάντοτε θυμόμαστε ότι απευθυνόμαστε σε ευρύ κοινό από 21 ετών μέχρι και 91 ετών και παίρνουμε παραδείγματα από την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και άλλες ρυθμιζόμενες αγορές για να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους παίκτες μας τόσο εντός του καταστήματος όσο και διαδικτυακά».

Από την πλευρά της, η κ. Ελισσαίου πρόσθεσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με τις αλλαγές που θα έρθουν σταδιακά στους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους των πρακτορείων μας για να ταιριάζουν με τη νέα, αναβαθμισμένη εταιρική μας εικόνα. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ακόμη καλύτερη Megabet Plus εμπειρία στους πελάτες μας».

Τέλος, για το νέο λογότυπο της Megabet Plus, o κ. Λακόνικο τόνισε: «Το νέο μας look είναι μοντέρνο και απλό, στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα που είναι άμεσο, ειλικρινές και κατάλληλο για όλες τις εφαρμογές και τα προϊόντα της Megabet Plus».