Ντέρμπι Αγγλία-Κροατία και μεγάλα ματς στο Euro 2020, αμέτρητες επιλογές και Cash Out μόνο στην Megabet Plus

Ντέρμπι Αγγλία-Κροατία και μεγάλα ματς στο Euro 2020, αμέτρητες επιλογές και Cash Out μόνο στην Megabet Plus

Ντέρμπι και μεγάλες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής για τον 3ο Όμιλο και τον 4ο Όμιλο. Στις 16:00, η Αγγλία θα αναμετρηθεί με την Κροατία στο Λονδίνο. Στις 19:00, η Αυστρία θα αντιμετωπίσει την Β. Μακεδονία στο Βουκουρέστι, και στις 22:00 η Ολλανδία θα αγωνιστεί με την Ουκρανία στο Αμστερνταμ.

Η Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της για την διοργάνωση του Euro 2020 για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Για το Αγγλία-Κροατία, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Αγγλίας προσφέρει 1.64, ενώ για νίκη της Κροατίας δίνει 5.62. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 3.68. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.26, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.62. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.24.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΓΓΛΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ

 

Για το Αυστρία-Β. Μακεδονία, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Αυστρίας προσφέρει 1.66, ενώ για νίκη της Β. Μακεδονίας δίνει 5.73. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 3.42. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.32, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.59. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.26.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΥΣΤΡΙΑ – Β. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

 

Για το Ολλανδία-Ουκρανία, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Ολλανδίας προσφέρει 1.63, ενώ για νίκη της Ουκρανίας δίνει 5.76. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 3.53. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.17, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.67. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.16.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ

 

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.