Ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ και Απόλλων-Ομόνοια στην Megabet Plus με αμέτρητες αποδόσεις και επιλογή Cash Out

Ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ και Απόλλων-Ομόνοια στην Megabet Plus με αμέτρητες αποδόσεις και επιλογή Cash Out

Μεγάλα ντέρμπι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Τετάρτης με εξ αναβολής αγώνες, στις 16:00 ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ και στις 18:00 Απόλλων-Ομόνοια. Η Megabet Plus προσφέρει μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out.

Για το ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ, η επιλογή για νίκη του ΑΠΟΕΛ προσφέρει 2.41, ενώ για νίκη της ΑΕΚ δίνει 2.67. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 3.32. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.05, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.65. Η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.85.

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ.

Για το Απόλλων-Ομόνοια, η επιλογή για νίκη του Απόλλωνα προσφέρει 2.30, ενώ για νίκη της Ομόνοιας δίνει 2.85. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 3.30. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.78, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.88. Η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.64.

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΠΟΛΛΩΝ-ΟΜΟΝΟΙΑ.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Megabet Plus, όσο και τα πρακτορεία για τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς με τις περισσότερες επιλογές, και φυσικά το Cash Out.

Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Ζήσε την εμπειρία με πολλά ειδικά στοιχήματα σε live αγώνες και σούπερ προσφορές από την Megabet Plus.

Οι παίκτες έχουν την δυνατότητα χρησιμοποίησης των δημοφιλών υπηρεσιών Skrill, Blueberry και Neteller για διαχείριση των χρημάτων τους, καθώς επίσης δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα καθώς επίσης με Paysafe.