Ντέρμπι κυπέλλου ΑΠΟΕΛ-Απόλλων στην Megabet Plus με κορυφαίες αποδόσεις και επιλογή Cash Out

Ντέρμπι κυπέλλου ΑΠΟΕΛ-Απόλλων στην Megabet Plus με κορυφαίες αποδόσεις και επιλογή Cash Out

Ντέρμπι κυπέλλου ΑΠΟΕΛ-Απόλλων που έχει χαρακτήρα «τελικού» διεξάγεται σήμερα στο ΓΣΠ στις 18:00. Για το πρωτάθλημα διεξάγεται ο εξ αναβολής αγώνας Ολυμπιακός-ΕΝΠ στις 15:00. Η Megabet Plus προσφέρει μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out.

Η επιλογή για νίκη του ΑΠΟΕΛ προσφέρει 2.39, ενώ για νίκη του Απόλλωνα δίνει 2.75. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 3.26. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.99, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.69. Η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.80.

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΠΟΕΛ – ΑΠΟΛΛΩΝ.

Για το Ολυμπιακός-ΕΝΠ, η επιλογή για νίκη του Ολυμπιακού προσφέρει 1.98, ενώ για νίκη της Ένωσης δίνει 3.80. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 3.10. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.30, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.52. Η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 2.05.

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΕΝΠ.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Megabet Plus, όσο και τα πρακτορεία για τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς με τις περισσότερες επιλογές, και φυσικά το Cash Out.

Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Ζήσε την εμπειρία με πολλά ειδικά στοιχήματα σε live αγώνες και σούπερ προσφορές από την Megabet Plus.

Οι παίκτες έχουν την δυνατότητα χρησιμοποίησης των δημοφιλών υπηρεσιών Skrill, Blueberry και Neteller για διαχείριση των χρημάτων τους, καθώς επίσης δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα καθώς επίσης με Paysafe.