Ντέρμπι Ομόνοια-Ανόρθωση στην Megabet Plus, πόνταρε με αμέτρητα στοιχήματα και επιλογή Cash Out

Ντέρμπι Ομόνοια-Ανόρθωση στην Megabet Plus, πόνταρε με αμέτρητα στοιχήματα και επιλογή Cash Out

Το μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ μεταξύ της Ομόνοιας και της Ανόρθωσης δεσπόζει των αναμετρήσεων της 16ης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος. Το δικό του ενδιαφέρον για την κάτω ζώνη παρουσιάζει και ο αγώνας ΕΝΠ-Νέα Σαλαμίνα. Η Megabet Plus προσφέρει μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out.

Στο Ομόνοια-Ανόρθωση (20:00), η επιλογή για νίκη της Ομόνοιας προσφέρει 2.09, ενώ για νίκη της Ανόρθωσης δίνει 3.60. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 3.00. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.14, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.63. Η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.86.

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ.

Στο ΕΝΠ-Νέα Σαλαμίνα (18:00), η επιλογή για νίκη της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου προσφέρει 2.29, ενώ για νίκη της Νέας Σαλαμίνας δίνει 3.01. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 3.11. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.04, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.69. Η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.79.

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το Ε.Ν. ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Megabet Plus, όσο και τα πρακτορεία για τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς με τις περισσότερες επιλογές, και φυσικά το Cash Out.

Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Ζήσε την εμπειρία με πολλά ειδικά στοιχήματα σε live αγώνες και σούπερ προσφορές από την Megabet Plus.

Οι παίκτες έχουν την δυνατότητα χρησιμοποίησης των δημοφιλών υπηρεσιών Skrill, Blueberry και Neteller για διαχείριση των χρημάτων τους, καθώς επίσης δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα καθώς επίσης με Paysafe.