Ξανά στην μάχη η Κύπρος κόντρα στην Β. Ιρλανδία, πόνταρε τώρα στην Megabet Plus και με Cash Out

Ξανά στην μάχη η Κύπρος κόντρα στην Β. Ιρλανδία, πόνταρε τώρα στην Megabet Plus και με Cash Out

Επιστρέφει στην μάχη του Nations League η Κύπρος καθώς κοντράρεται στις 19:00 απέναντι στην Βόρεια Ιρλανδία. Οι δύο ομάδες δέχθηκαν ήττα στον πρώτο αγώνα και αναζητούν κέρδος. Η Ελλάδα φιλοξενείται στις 21:45 από το Κόσοβο και θέλει δεύτερη νίκη. Σε άλλα ματς, Τσεχία-Ισπανία και Πορτογαλία-Ελβετία. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Κύπρος – Βόρεια Ιρλανδία, η επιλογή για νίκη της Κύπρου δίνει 4.03, ενώ για νίκη της Βόρειας Ιρλανδίας δίνει 1.93. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.10. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.65, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.48. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.20.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΚΥΠΡΟΣ – ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Κόσοβο – Ελλάδα, η επιλογή για νίκη του Κόσοβου δίνει 3.23, ενώ για νίκη της Ελλάδας δίνει 2.21. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.04. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.35, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.60. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.91.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΚΟΣΟΒΟ – ΕΛΛΑΔΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Τσεχία – Ισπανία, η επιλογή για νίκη της Τσεχίας δίνει 4.70, ενώ για νίκη της Ισπανίας δίνει 1.68. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.53. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.05, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.75. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.91.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΤΣΕΧΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Πορτογαλία – Ελβετία, η επιλογή για νίκη της Πορτογαλίας δίνει 1.68, ενώ για νίκη της Ελβετίας δίνει 5.07. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.37. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.10, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.70. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.96.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.