Ξεκαθάρισμα στον πέμπτο και τον έκτο όμιλο του Μουντιάλ, με σούπερ επιλογές και Cash Out μόνο στην Megabet Plus

Ξεκαθάρισμα στον πέμπτο και τον έκτο όμιλο του Μουντιάλ, με σούπερ επιλογές και Cash Out μόνο στην Megabet Plus

Το παρόν κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο.

www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Επτά ομάδες διεκδικούν τέσσερα εισιτήρια για την φάση των 16 του Μουντιάλ, με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus. Στις 17:00 η Κροατία παίζει με το Βέλγιο σε έναν «τελικό», ενώ το Μαρόκο αντιμετωπίζει τον αδιάφορο Καναδά και με νίκη έχει εξασφαλισμένη θέση στην επόμενη φάση. Στιw 21:00 η Ισπανία παίζει με την Ιαπωνία και η Γερμανία με την Κόστα Ρίκα. Τα «πάντσερ» για να έχουν ελπίδες πρέπει να πάρουν το τρίποντο και να μην νικήσει αρχικά η Ιαπωνία την Ισπανία. Αν αυτό το ματς έρθει ισόπαλο, τότε οι Γερμανοί θέλουν νίκη με διαφορά δύο τερμάτων για να είναι καλύτεροι από την Ιαπωνία. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Καναδάς – Μαρόκο, η επιλογή για νίκη του Καναδά δίνει 4.38, ενώ για νίκη του Μαρόκου δίνει 1.86. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.29. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.20, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.65. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.03.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΚΑΝΑΔΑΣ – ΜΑΡΟΚΟ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Κροατία – Βέλγιο, η επιλογή για νίκη της Κροατίας δίνει 2.61, ενώ για νίκη του Βέλγιου δίνει 2.71. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.26. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.07, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.74. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.83.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΚΡΟΑΤΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Κόστα Ρίκα – Γερμανία, η επιλογή για νίκη της Κόστα Ρίκα δίνει 25.74, ενώ για νίκη της Γερμανίας δίνει 1.08. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 10.28. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.33, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 3.25. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.49.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ιαπωνία – Ισπανία, η επιλογή για νίκη της Ιαπωνίας δίνει 7.96, ενώ για νίκη της Ισπανίας δίνει 1.39. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.68. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.80, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.99. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.12.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΙΑΠΩΝΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.