Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αρνείται να μιλήσει με τον Φερνάντο Σάντος από την ημέρα που τον άφησε στον πάγκο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αρνείται να μιλήσει με τον Φερνάντο Σάντος από την ημέρα που τον άφησε στον πάγκο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αρνείται να μιλήσει με τον Φερνάντο Σάντος από τότε που τον άφησε στον πάγκο στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ισχυρίζεται ο πρώην προπονητής της Πορτογαλίας.

Σε αυτό που πολλοί θεώρησαν ότι θα ήταν το τελευταίο του Παγκόσμιο Κύπελλο, η Πορτογαλία αποκλείστηκε στα προημιτελικά από το Μαρόκο και ο Ρονάλντο, παρόλο που ήταν αρχηγός, εκτός ενδεκάδας.

Οι δυο τους δεν έχουν έρθει σε επαφή μετά τον αποκλεισμό από το Παγκόσμιο Κύπελλο, με τον Ρονάλντο να είναι δυσαρεστημένος. Ωστόσο, ο Σάντος εξακολουθεί να βλέπει ότι η σχέση τους είναι το ίδιο και του είναι ακόμα σαν γιος.

Ο Φερνάντο Σάντος εξήγησε ότι η απόφαση του ήταν τεχνική και σχετίζεται με το γεγονός ότι πέρασε ένα δύσκολο δεύτερο εξάμηνο του 2022 ψυχικά και σωματικά, με τον θάνατο του ενός από τους δύο δίδυμους γιους του.

«Δεν ήταν εύκολη απόφαση, αλλά η ομάδα έρχεται πρώτη. Την ημέρα του παιχνιδιού, το πρωί, όταν πήγα να του εξηγήσω ότι δεν θα παίξει και γιατί δεν θα παίξει, με παρεξήγησε. Καταλαβαίνω την αντίδρασή του. Από την πλευρά μου, η σχέση είναι το ίδιο».

Όλα τα ματς με σούπερ αποδόσεις στο megabetplus.com.cy!