Πάφος-Άρης και καυτές κόντρες στην Ευρώπη, με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus

Πάφος-Άρης και καυτές κόντρες στην Ευρώπη, με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus

Σημαντικές αναμετρήσεις στο κουπόνι της Παρασκευής με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus. Επαναρχίζει το Παγκύπριο Πρωτάθλημα με τον αγώνα Πάφος-Άρης στις 19:00 στο «Στέλιος Κυριακίδης» να ξεχωρίζει. Στην Primera Division, η Σεβίλλη υποδέχεται την Κάντιθ στις 22:00, ενώ στην Bundesliga, η Ουνιόν Βερολίνου θα αναμετρηθεί με την Γκρόιτερ Φιρτ στις 21:30. Στην Ligue 1, η Παρί Σεν Ζερμέν δοκιμάζεται στην έδρα του Στρασβούργου στις 22:00. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Πάφος-Άρης, η επιλογή για νίκη της Πάφου δίνει 1.99, ενώ για νίκη του Άρη δίνει 3.74. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.14. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.12, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.64. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.89.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΠΑΦΟΣ – ΆΡΗΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Σεβίλλη-Κάντιθ, η επιλογή για νίκη της Σεβίλλης δίνει 1.59, ενώ για νίκη της Κάντιθ δίνει 6.04. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.78. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.15, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.70. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.20.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΣΕΒΙΛΛΗ – ΚΑΝΤΙΘ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ουνιόν Βερολίνου-Γκρόιτερ Φιρτ, η επιλογή για νίκη της Ουνιόν δίνει 1.24, ενώ για νίκη της Γκρόιτερ δίνει 11.81. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 5.97. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.66, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.20. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.28.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΓΚΡΟΙΤΕΡ ΦΙΡΤ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Στρασβούργο-Παρί Σεν Ζερμέν, η επιλογή για νίκη του Στρασβούργου δίνει 3.53, ενώ για νίκη της Παρί δίνει 1.96. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.68. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.65, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.23. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.59.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.