Πέντε αγώνες αήττητος ο Ολυμπιακός, τέσσερα ματς χωρίς να σκοράρει η Ίντερ

Πέντε αγώνες αήττητος ο Ολυμπιακός, τέσσερα ματς χωρίς να σκοράρει η Ίντερ

Πέντε αγώνες αήττητος ο Ολυμπιακός
Με τον αγώνα της Δόξα-Ολυμπιακός αρχίζει η δεύτερη φάση του Πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 3η θέση του Β’ ομίλου με 22 βαθμούς. Ο Ολυμπιακός είναι αήττητος σε πέντε αγώνες με την Δόξα έχοντας δύο νίκες και τρείς ισοπαλίες. Η Δόξα έχει να κερδίσει τον Ολυμπιακό από τον Σεπτέμβριο του 2020.

Σεβίλλη: Δεν έχει υποστεί ήττα σε οκτώ ματς
Η Σεβίλλη αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Αλαβές, και είναι αξιοσημείωτο δεν έχει υποστεί ήττα στα πρόσφατα 8 παιχνίδια ανάμεσά τους. Στο γήπεδο της Αλαβές μάλιστα μετρά δύο σερί διπλά. Η Αλαβές έχει να κερδίσει την Σεβίλλης από τον Ιανουάριο του 2018.

Λυών: Έξι χρόνια χωρίς διπλό
Η Λυών έχει κερδίσει 1 από τα 5 τελευταία ματς πρωταθλήματος με τη Λοριάν (1-2-2)! Στο 1-4-1 η πρόσφατη μεταξύ τους παράδοση στο γήπεδο της Λοριάν. Τελευταίο διπλό της Λυών ήταν από το 2016.

Ίντερ: Θέλει να σταματήσει το αρνητικό σερί
H Ιντερ τρέχει ένα αρνητικό σερί καθώς δεν έχει σκοράρει στα 4 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Αυτό είναι το μεγαλύτερο σερί τς μετά τον Φεβρουάριο του 2012. Από το 1930 και μετά μόνο τρεις φορές απέτυχε να βρει δίχτυα σε 5 σερί αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις: το 1975, το 1999 και το 2012.

Όλα τα ματς με σούπερ αποδόσεις στο megabetplus.com.cy!