Παίξε στην Megabet Plus για το ντέρμπι κορυφής ΑΕΛ-Ομόνοια με κορυφαίες αποδόσεις και Cash Out

Παίξε στην Megabet Plus για το ντέρμπι κορυφής ΑΕΛ-Ομόνοια με κορυφαίες αποδόσεις και Cash Out

Δυνατοί αγώνες διεξάγονται το Σάββατο για την 19η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος, 16:00 ΑΕΛ-Ομόνοια, 18:00 Εθνικός-Απόλλων, 20:00 ΑΠΟΕΛ-Ερμής. Η Megabet Plus προσφέρει μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out.

Για το ΑΕΛ-Ομόνοια, η επιλογή για νίκη της ΑΕΛ προσφέρει 2.84, ενώ για νίκη της Ομόνοιας δίνει 2.40. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 2.94. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.00, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.68. Η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.76.

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ.

Για το Εθνικός-Απόλλων, η επιλογή για νίκη του Εθνικού προσφέρει 7.21, ενώ για νίκη του Απόλλωνα δίνει 1.38. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 4.41. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.72, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.94. Η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 2.00.

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΕΘΝΙΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ.

Για το ΑΠΟΕΛ-Ερμής, η επιλογή για νίκη του ΑΠΟΕΛ προσφέρει 1.43, ενώ για νίκη του Ερμή δίνει 5.89. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 3.82. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.82, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.83. Η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.99.

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΠΟΕΛ – ΕΡΜΗΣ.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Megabet Plus, όσο και τα πρακτορεία για τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς με τις περισσότερες επιλογές, και φυσικά το Cash Out.

Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Ζήσε την εμπειρία με πολλά ειδικά στοιχήματα σε live αγώνες και σούπερ προσφορές από την Megabet Plus.

Οι παίκτες έχουν την δυνατότητα χρησιμοποίησης των δημοφιλών υπηρεσιών Skrill, Blueberry και Neteller για διαχείριση των χρημάτων τους, καθώς επίσης δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα καθώς επίσης με Paysafe.