Πολλές στοιχηματικές επιλογές στην Megabet Plus για τα προκριματικά Euro και το φιλικό Κύπρος-Λιθουανία

Πολλές στοιχηματικές επιλογές στην Megabet Plus για τα προκριματικά Euro και το φιλικό Κύπρος-Λιθουανία

Το παρόν κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus  κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Δυνατές αναμετρήσεις στο κουπόνι για τα προκριματικά του Euro 2024 με αμέτρητες αγορές σε σούπερ αποδόσεις από την Megabet Plus. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Σκωτία – Νορβηγία, η επιλογή για νίκη της Σκωτίας δίνει 2.08, ενώ για νίκη της Νορβηγίας δίνει 3.51. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.41. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.10, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.66. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.92.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΣΚΩΤΙΑ – ΝΟΡΒΗΓΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ουγγαρία – Μαυροβούνιο, η επιλογή για νίκη της Ουγγαρίας δίνει 1.53, ενώ για νίκη του Μαυροβούνιου δίνει 6.39. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.01. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.05, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.69. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.24.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΟΥΓΓΑΡΙΑ – ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Βοσνία – Σλοβακία, η επιλογή για νίκη της Βοσνίας δίνει 2.38, ενώ για νίκη της Σλοβακίας δίνει 2.96. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.32. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.99, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.73. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.80.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΒΟΣΝΙΑ – ΣΛΟΒΑΚΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Κύπρος – Λιθουανία, η επιλογή για νίκη της Κύπρου δίνει 2.15, ενώ για νίκη της Λιθουανίας δίνει 3.15. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.25. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.10, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.53. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.92.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΚΥΠΡΟΣ – ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Για να ισχύσει η προσφορά απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης και η συμμετοχή στη προωθητική ενέργεια υπόκειται σε όρους και προϋποθέσεις.

Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.