Πρεμιέρα σε Premier League και Bundesliga, και Ομόνοια-ΑΕΚ στην Megabet Plus με σούπερ αποδόσεις

Πρεμιέρα σε Premier League και Bundesliga, και Ομόνοια-ΑΕΚ στην Megabet Plus με σούπερ αποδόσεις

Πρεμιέρα στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, με την Megabet Plus να προσφέρει κορυφαίες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της. Στις 22:00 η Κρίσταλ Πάλας υποδέχεται την Άρσεναλ για την Premier League, ενώ στις 21:30, η Άϊντραχτ Φρανκφούρτης φιλοξενεί την Μπάγερν Μονάχου για την Bundesliga. Για την γαλλική Ligue 1, Λυών-Αζαξιό, στις 22:00. Δυνατό φιλικό στο ΓΣΠ ανάμεσα στην Ομόνοια και την ΑΕΚ στις 20:00. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Κρίσταλ Πάλας – Αρσεναλ, η επιλογή για νίκη της Κρίσταλ Πάλας δίνει 4.36, ενώ για νίκη της Αρσεναλ δίνει 1.79. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.68. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.90, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.89. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.85.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΑΡΣΕΝΑΛ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Αϊντραχτ Φρανκφούρτης – Μπάγερν Μονάχου, η επιλογή για νίκη της Αϊντραχτ δίνει 5.25, ενώ για νίκη της Μπάγερν δίνει 1.50. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.93. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.36, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 3.15. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.47.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Λυών – Αζαξιό, η επιλογή για νίκη της Λυών δίνει 1.30, ενώ για νίκη της Αζαξιό δίνει 9.36. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 5.29. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.68, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.18. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.12.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΛΥΩΝ – ΑΖΑΞΙΟ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ομόνοια – ΑΕΚ, η επιλογή για νίκη της Ομόνοιας δίνει 3.54, ενώ για νίκη της ΑΕΚ δίνει 1.97. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.34. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.87, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.80. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.74.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΚ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.