Πρότειναν το «10» στον Ντιμπάλα αλλά αρνήθηκε γιατί «ακόμα ανήκει στον Τότι»

Πρότειναν το «10» στον Ντιμπάλα αλλά αρνήθηκε γιατί «ακόμα ανήκει στον Τότι»

Ο νεοαποκτηθείς σταρ της Ρόμα, Πάουλο Ντιμπάλα, απέρριψε την πρόταση να φορέσει τη φανέλα με το νούμερο «10» από σεβασμό στον θρύλο του συλλόγου Φραντσέσκο Τότι.

Ο Ιταλός θρύλος πραγματοποίησε 786 εμφανίσεις και σημείωσε 307 γκολ σε μια 25χρονη καριέρα με τη Ρόμα που έληξε στο τέλος της σεζόν 2016-17. Ο σύλλογος δεν είχε το νούμερο 10 από τότε. Ο Ντιμπάλα λοιπόν είναι ευγνώμων που του προσφέρθηκε η ευκαιρία να φορέσει τη φανέλα με το δοξασμένο «10», αλλά θεώρησε ότι έπρεπε να παραμείνει του Τότι.

«Μίλησα με τον γενικό διευθυντή και με ρώτησε αν ήθελα να πάρω το νούμερο 10, το οποίο φυσικά είναι τόσο σημαντικό εδώ λόγω όλων όσων έκανε ο Φραντσέσκο Τότι», είπε ο Ντιμπάλα,

«Πιστεύω ότι αυτή η φανέλα και αυτό το νούμερο πρέπει να παραμείνουν δικά του λόγω του τι σημαίνει για την πόλη και τους φιλάθλους. Τον ευχαρίστησα γιατί το να φοράει κάποιος μια τέτοια φανέλα απαιτεί πολύ σεβασμό και υπευθυνότητα. Το βλέπω ακόμα σαν τη δική του φανέλα. Ίσως θα το φορέσω μια μέρα, αλλά προς το παρόν είμαι χαρούμενος που έχω το νούμερο 21, που είναι το νούμερο που φορούσα όταν πρωτοξεκίνησα να είμαι επιτυχημένος. Ελπίζω τώρα να αρχίσω να είμαι επιτυχημένος και εδώ».

Όλα τα ματς με σούπερ αποδόσεις στο megabetplus.com.cy!