Πρώτος λόγος στην Γαλλία στην Βιέννη, ισορροπία στο Δανία-Κροατία

Πρώτος λόγος στην Γαλλία στην Βιέννη, ισορροπία στο Δανία-Κροατία

Πρώτος λόγος στην Γαλλία
Η Αυστρία υποδέχεται την Γαλλία στην Βιέννη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 1ου γκρουπ της League A για το Nations League. Η Γαλλία έχει την υπεροχή και τον πρώτο λόγο καθώς σε δέκα φορές που έχουν τεθεί αντιμέτωπες οι δύο ομάδες, έχει σημειώσει εφτά νίκες (2-1-7 υπέρ των Γάλλων). Στο 1-0-1 η μεταξύ τους παράδοση συνολικά από το 2000 κι έπειτα, καθώς οι πιο πρόσφατες συναντήσεις τους ήταν το 2008 και το 2009, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την Γαλλία να κερδίζει 3-1 εντός και την Αυστρία με το ίδιο σκορ στην δική της έδρα.

Απόλυτη ισορροπία
Δανία κόντρα στην Κροατία στη Κοπεγχάγη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 1ου γκρουπ της League A για το Nations League. Συνολικά στις 6 αναμετρήσεις που έχουν δώσει στο παρελθόν, ο απολογισμός είναι 2 νίκες για τη Δανία, 2 για την Κροατία, ενώ 2 ματς έληξαν ισόπαλα. Πάντως στα τελευταία δυο ματς, η Κροατία είναι αήττητη, ένα για το Μουντιάλ 2018 (1-1, νίκη στα πέναλτι) και ένα φιλικό ματς, νίκη 1-2.

4/4 αναμετρήσεις χωρίς γκολ
Η Αλβανία αντιμετωπίζει το Ισραήλ στα Τίρανα σε ματς για τον 2ο όμιλο του δεύτερου γκρουπ δυναμικότητας. Αυτή είναι η πέμπτη συνάντηση ανάμεσα στις δύο εθνικές ομάδες. Εντελώς μοιρασμένη είναι η μεταξύ τους παράδοση, με δύο νίκες για την κάθε μία. Μετρούν 4/4 αναμετρήσεις με No Goal μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Όλα τα ματς με σούπερ αποδόσεις στο megabetplus.com.cy!