Πρώτο φιλικό του ΑΠΟΕΛ στη Βουλγαρία, πόνταρε στην Megabet Plus με σούπερ επιλογές

Πρώτο φιλικό του ΑΠΟΕΛ στη Βουλγαρία, πόνταρε στην Megabet Plus με σούπερ επιλογές

Ενδιαφέρον φιλικούς αγώνες στο κουπόνι του στοιχήματος με κορυφαίες αποδόσεις στην Megabet Plus. Το πρώτο φιλικό δίνει στις 18:00 το ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Μπότεβ Βράτσα, στην Σόφια όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Νωρίτερα στις 17:00 η Μποτοσάνι αντιμετωπίσει την Βασιλεία. Για την φάση των «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες η Φορταλέζα υποδέχεται τη Εστουδιάντες στις 03:30. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μπότεβ Βράτσα – ΑΠΟΕΛ, η επιλογή για νίκη της Μπότεβ δίνει 7.78, ενώ για νίκη του ΑΠΟΕΛ δίνει 1.29. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 5.39. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.46, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.48. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.78.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΜΠΟΤΕΒ – ΑΠΟΕΛ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μποτοσάνι – Βασιλεία, η επιλογή για νίκη της Μποτοσάνι δίνει 5.99, ενώ για νίκη της Βασιλείας δίνει 1.41. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.69. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.42, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.60. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.59.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΜΠΟΤΟΣΑΝΙ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Φορταλέζα – Εστουδιάντες, η επιλογή για νίκη της Φορταλέζα δίνει 2.02, ενώ για νίκη της Εστουδιάντες δίνει 3.75. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.05. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.23, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.56. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.97.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ – ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ ΝΤΕ ΛΑ ΠΛΑΤΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.