Σημαντικοί αγώνες σε Κύπρο και Ευρώπη με κορυφαίες επιλογές στην Megabet Plus και Cash Out

Σημαντικοί αγώνες σε Κύπρο και Ευρώπη με κορυφαίες επιλογές στην Megabet Plus και Cash Out

Σημαντικούς αγώνες περιλαμβάνει το κουπόνι του Σαββάτου στους αγώνες που θα γίνουν σε Κύπρο και Ευρώπη. Ο αγώνας στο Μακάρειο που αφορά την μάχη της κάτω ζώνης, ΠΑΕΕΚ-Εθνικός Άχνας, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00. H Megabet Plus να προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out. Στην Premier League, η Τσέλσι φιλοξενεί την Λιντς στις 17:00, ενώ αργότερα στις 19:30, η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ δοκιμάζεται στην έδρα της Μόριτς. Σε αγώνα για την Primera Division, η Αθλέτικ Μπιλμπάο θα αναμετρηθεί με την Σεβίλλη στις 22:00, ενώ για την Serie A, η Ουντινέζε υποδέχεται την Μίλαν στις 21:45.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς ΠΑΕΕΚ-Εθνικός, η επιλογή για νίκη της ΠΑΕΕΚ προσφέρει 2.65, ενώ για νίκη του Εθνικού δίνει 2.36. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.24. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.81, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.82. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.67.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΠΑΕΕΚ – ΕΘΝΙΚΟΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Τσέλσι-Λιντς, η επιλογή για νίκη της Τσέλσι προσφέρει 1.27, ενώ για νίκη της Λιντς δίνει 10.25. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 5.73. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.58, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.37. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.08.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΤΣΕΛΣΙ – ΛΙΝΤΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Νόριτς-Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, η επιλογή για νίκη της Νόριτς προσφέρει 6.49, ενώ για νίκη της Γιουνάϊτεντ δίνει 1.45. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 4.59. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.69, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.16. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.89.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΝΟΡΙΤΣ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μπιλμπάο-Σεβίλλη, η επιλογή για νίκη της Μπιλμπάο προσφέρει 2.47, ενώ για νίκη της Σεβίλλη δίνει 2.99. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 2.99. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.45, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.55. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.02.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΣΕΒΙΛΛΗ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ουντινέζε-Μίλαν, η επιλογή για νίκη της Ουντινέζε προσφέρει 3.98, ενώ για νίκη της Μίλαν δίνει 1.86. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.52. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.92, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.85. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.79.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΜΙΛΑΝ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.