Σούπερ κόντρα Απόλλων-ΟΣΦΠ και μάχες Ομόνοιας και ΑΕΚ, πόνταρε στην Megabet Plus με κορυφαίες αποδόσεις

Σούπερ κόντρα Απόλλων-ΟΣΦΠ και μάχες Ομόνοιας και ΑΕΚ, πόνταρε στην Megabet Plus με κορυφαίες αποδόσεις

Τριπλή εκπροσώπηση για την Κύπρο στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus. Η προσοχή είναι επικεντρωμένη στο ματς που θα γίνει στο ΓΣΠ ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Ολυμπιακό Πειραιώς στις 20:00. Αργότερα, στις 21:00, η ΑΕΚ φιλοξενείται από την Ντνιπρό στο ουδέτερο Κόζιτσε, ενώ στις 21:30, η Ομόνοια αντιμετωπίζει την Γάνδη στην Χελάμκο Αρένα. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Απόλλων – Ολυμπιακός, η επιλογή για νίκη του Απόλλωνα δίνει 3.36, ενώ για νίκη του Ολυμπιακού δίνει 2.20. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.26. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.26, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.62. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.99.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΠΟΛΛΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ντνιπρό – ΑΕΚ, η επιλογή για νίκη της Ντνιπρό δίνει 2.54, ενώ για νίκη της ΑΕΚ δίνει 2.83. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.19. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.17, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.67. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.89.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΝΤΝΙΠΡΟ-1 – ΑΕΚ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Γάνδη – Ομόνοια, η επιλογή για νίκη της Γάνδης δίνει 1.30, ενώ για νίκη της Ομόνοιας δίνει 9.32. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 5.48. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.65, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.20. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.10.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΓΑΝΔΗ – ΟΜΟΝΟΙΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.