Σούπερ κόντρες Βραζιλία-Αργεντινή και Ελλάδα-Γαλλία με αμέτρητες αγορές σε σούπερ αποδόσεις από την Megabet Plus

Σούπερ κόντρες Βραζιλία-Αργεντινή και Ελλάδα-Γαλλία με αμέτρητες αγορές σε σούπερ αποδόσεις από την Megabet Plus

Το παρόν κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus  κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Δυνατές κόντρες με τεράστιο ενδιαφέρον στο κουπόνι του στοιχήματος με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus. Το μεγάλο ντέρμπι Βραζιλία – Αργεντινή που θα γίνει στο «Μαρακανά» στις 02:30 μαγνητίζει τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων. Δυνατό τεστ για την Ελλάδα κόντρα στην Γαλλία στις 21:45. Την ίδια ώρα, Ρουμανία – Ελβετία και Κροατία – Αρμενία. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Βραζιλία – Αργεντινή, η επιλογή για νίκη της Βραζιλίας δίνει 2.44, ενώ για νίκη της Αργεντινής δίνει 2.98. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 2.98. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.40, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.51. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.05.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ελλάδα – Γαλλία, η επιλογή για νίκη της Ελλάδας δίνει 5.82, ενώ για νίκη της Γαλλία δίνει 1.60. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.04. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.92, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.79. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.01.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΕΛΛΑΔΑ – ΓΑΛΛΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Κροατία – Αρμενία, η επιλογή για νίκη της Κροατίας δίνει 1.18, ενώ για νίκη της Αρμενίας δίνει 16.10. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 7.26. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.56, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.29. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.47.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΚΡΟΑΤΙΑ – ΑΡΜΕΝΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ρουμανία – Ελβετία, η επιλογή για νίκη της Ρουμανίας δίνει 3.71, ενώ για νίκη της Ελβετίας δίνει 2.04. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.50. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.91, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.80. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.78.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Για να ισχύσει η προσφορά απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης και η συμμετοχή στη προωθητική ενέργεια υπόκειται σε όρους και προϋποθέσεις.

Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.