Σούπερ ματς Αγγλία-Γερμανία με αμέτρητες αποδόσεις στην Megabet Plus. Και Σουηδία-Ουκρανία με επιλογή Cash Out

Σούπερ ματς Αγγλία-Γερμανία με αμέτρητες αποδόσεις στην Megabet Plus. Και Σουηδία-Ουκρανία με επιλογή Cash Out

Το μεγάλο ντέρμπι Αγγλία-Γερμανία δεσπόζει των αναμετρήσεων της τελευταίας μέρας της Φάσης των 16 του Euro 2020. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 19:00, θα διεξαχθεί στο Λονδίνο και συγκεντρώνει τεράστιο ενδιαφέρον. Στις 22:00, θα σφραγιστεί το τελευταίο εισιτήριο για την προημιτελική φάση στον αγώνα μεταξύ της Σουηδίας και της Ουκρανίας, σε μια συνάντηση που θα γίνει στην Γλασκώβη.

Η Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της για την διοργάνωση του EURO 2020 για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Για το Αγγλία-Γερμανία, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Αγγλίας προσφέρει 2.42, ενώ για νίκη της Γερμανίας δίνει 2.99. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 3.25. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.76, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.04. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.82.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΓΓΛΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Για το Σουηδία-Ουκρανία, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Σουηδίας προσφέρει 2.40, ενώ για νίκη της Ουκρανίας δίνει 3.19. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 3.03. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.46, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.53. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.09.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΣΟΥΗΔΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.