Σούπερ ματς Γερμανία-Αγγλία στην Megabet Plus, πόνταρε τώρα με κορυφαίες αποδόσεις και Cash Out

Σούπερ ματς Γερμανία-Αγγλία στην Megabet Plus, πόνταρε τώρα με κορυφαίες αποδόσεις και Cash Out

Σπουδαίες αναμετρήσεις στο κουπόνι του στοιχήματος για την αγωνιστική δράση στο Nations League, με σούπερ επιλογές στην Megabet Plus. Οι προβολείς του ενδιαφέροντος επικεντρώνονται στο ματς Γερμανία-Αγγλία για την Α’ Κατηγορία που θα γίνει στις 21:45 στο Μόναχο. Για τον ίδιο όμιλο, η Ιταλία υποδέχεται την Ουγγαρία στην Τσεζένα επίσης στις 21:45. Σε άλλα ματς με ενδιαφέρον, Βοσνία-Ρουμανία και Φινλανδία-Μαυροβούνιο για την Β’ Κατηγορία. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Γερμανία – Αγγλία, η επιλογή για νίκη της Γερμανίας δίνει 2.20, ενώ για νίκη της Αγγλίας δίνει 3.31. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.31. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.98, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.77. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.78.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ιταλία – Ουγγαρία, η επιλογή για νίκη της Ιταλίας δίνει 1.52, ενώ για νίκη της Ουγγαρίας δίνει 6.52. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 4.02. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.06, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.71. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.21.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΙΤΑΛΙΑ – ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Βοσνία – Ρουμανία, η επιλογή για νίκη της Βοσνίας δίνει 2.13, ενώ για νίκη της Ρουμανίας δίνει 3.61. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.19. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.24, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.60. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.97.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΒΟΣΝΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Φινλανδία – Μαυροβούνιο, η επιλογή για νίκη της Φινλανδίας δίνει 2.00, ενώ για νίκη του Μαυροβούνιου δίνει 4.14. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.15. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.39, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.53. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.11.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ – ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.