Σούπερ ντέρμπι Αργεντινή-Βραζιλία με αμέτρητες επιλογές και Cash Out μόνο στην Megabet Plus

Σούπερ ντέρμπι Αργεντινή-Βραζιλία με αμέτρητες επιλογές και Cash Out μόνο στην Megabet Plus

Το μεγάλο ματς Αργεντινή – Βραζιλία συγκεντρώνει τους προβολείς από όλους τους αγώνες της προκριματικής φάσης για το Μουντιάλ του Κατάρ. Η αναμέτρηση θα γίνει στις 01:30 στο γήπεδο «San Juan del Bicentenario» και έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Στα πιο σημαντικά ματς της ευρωπαϊκή ζώνης που θα γίνει στις 21:45, η Ολλανδία θα αντιμετωπίσει την Νορβηγία ενώ η Ουαλία θα φιλοξενήσει το Βέλγιο. Στο Ελσίνκι, η Φινλανδία θα αναμετρηθεί με την Γαλλία.

Η Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Αργεντινή-Βραζιλία, η επιλογή για νίκη της Αργεντινής προσφέρει 2.13, ενώ για νίκη της Βραζιλίας δίνει 3.70. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 2.99. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.41, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.50. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.06.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ολλανδία-Νορβηγία, η επιλογή για νίκη της Ολλανδίας προσφέρει 1.42, ενώ για νίκη της Νορβηγίας δίνει 6.18. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 4.49. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.60, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.19. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.79.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΝΟΡΒΗΓΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ουαλία-Βέλγιο, η επιλογή για νίκη της Ουαλίας προσφέρει 3.14, ενώ για νίκη της Βέλγιο δίνει 2.21. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.14. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.99, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.73. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.77.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΟΥΑΛΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Φινλανδία-Γαλλία, η επιλογή για νίκη της Φινλανδίας προσφέρει 4.98, ενώ για νίκη της Γαλλίας δίνει 1.64. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.59. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.98, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.74. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.96.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.