Σούπερ ντέρμπι ΠΑΟ-ΟΣΦΠ και Τότεναμ-Άρσεναλ, οι καλύτερες αποδόσεις στην Megabet Plus

Σούπερ ντέρμπι ΠΑΟ-ΟΣΦΠ και Τότεναμ-Άρσεναλ, οι καλύτερες αποδόσεις στην Megabet Plus

Οι προβολείς του ενδιαφέροντος επικεντρώνονται στο μεγάλο ντέρμπι της Σούπερ Λιγκ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον Ολυμπιακό, που θα γίνει στις 19:30 στο «Απόστολος Νικολάϊδης». H Megabet Plus να προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out. Ντέρμπι θα γίνει και στο Λονδίνο, με την Τότεναμ να αντιμετωπίζει την Άρσεναλ στις 18:30. Στην Ιταλία, η Αταλάντα θα φιλοξενήσει την Ίντερ στις 21:45, ενώ στην Γαλλία θα γίνει το ντέρμπι Μαρσέιγ-Λιλ στις 21:45.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, η επιλογή για νίκη του Παναθηναϊκού δίνει 4.10, ενώ για νίκη του Ολυμπιακού δίνει 1.89. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.15. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.17, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.59. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.98.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Τότεναμ-Άρσεναλ, η επιλογή για νίκη της Τότεναμ δίνει 2.37, ενώ για νίκη της Άρσεναλ δίνει 2.99. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.30. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.97, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.82. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.77.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΤΟΤΕΝΑΜ – ΆΡΣΕΝΑΛ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Αταλάντα-Ίντερ, η επιλογή για νίκη της Αταλάντα δίνει 2.83, ενώ για νίκη της Ίντερ δίνει 2.26. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.60. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.59, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.26. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.51.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΊΝΤΕΡ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μαρσέιγ-Λιλ, η επιλογή για νίκη της Μαρσέιγ δίνει 2.32, ενώ για νίκη της Λιλ δίνει 3.02. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.28. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.99, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.81. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.75.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΜΑΡΣΕΙΓ – ΛΙΛ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.