Σπουδαία ματς Αργεντινή-Κολομβία και Βραζιλία-Παραγουάη στην Megabet Plus με αμέτρητες επιλογές και Cash Out

Σπουδαία ματς Αργεντινή-Κολομβία και Βραζιλία-Παραγουάη στην Megabet Plus με αμέτρητες επιλογές και Cash Out

Σπουδαία ματς με τεράστιο ενδιαφέρον που αφορούν την προκριματική φάση της ζώνης Λατινικής Αμερικής. Η Αργεντινή υποδέχεται την Κολομβία στις 01:30, ενώ η Βραζιλία θα αναμετρηθεί με την Παραγουάη στις 02:30. H Megabet Plus να προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.  Για την 20η αγωνιστική της Πριμέϊρα Λίγκα, η Σάντα Κλάρα θα αντιμετωπίσει την Μποαβίστα.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Αργεντινή-Κολομβία, η επιλογή για νίκη της Αργεντινής δίνει 1.88, ενώ για νίκη της Κολομβίας δίνει 4.21. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.11. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.29, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.53. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.06.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΚΟΛΟΜΒΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Βραζιλία-Παραγουάη, η επιλογή για νίκη της Βραζιλίας δίνει 1.22, ενώ για νίκη της Παραγουάης δίνει 14.37. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 5.32. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.95, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.76. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 3.03.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Σάντα Κλάρα-Μποαβίστα, η επιλογή για νίκη της Σάντα Κλάρα δίνει 2.16, ενώ για νίκη της Μποαβίστα δίνει 3.48. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.02. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.28, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.56. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.98.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΡΑ – ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.