Σπουδαία ματς Σκωτία-Δανία και Πολωνία-Ουγγαρία, πόνταρε στις κορυφαίες αποδόσεις της Megabet Plus

Σπουδαία ματς Σκωτία-Δανία και Πολωνία-Ουγγαρία, πόνταρε στις κορυφαίες αποδόσεις της Megabet Plus

Με σημαντικούς αγώνες συνεχίζεται η προκριματική φάση του Μουντιάλ 2022 για την ευρωπαϊκή ζώνη. Στα πιο σημαντικά ματς της ημέρας, στις 21:45, η Βόρεια Ιρλανδία θα αναμετρηθεί με την Ιταλία ενώ για τον ίδιο όμιλο, η Ελβετία θα φιλοξενήσει την Βουλγαρία. Για τον έκτο όμιλο, η Σκωτία θα αντιμετωπίσει την Δανία, ενώ για τον 9ο όμιλο, η Πολωνία θα αναμετρηθεί με την Ουγγαρία.

Η Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Βόρεια Ιρλανδία-Ιταλία, η επιλογή για νίκη της Β. Ιρλανδίας προσφέρει 12.99, ενώ για νίκη της Ιταλίας δίνει 1.19. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 5.80. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.67, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.04. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.52.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ελβετία-Βουλγαρία, η επιλογή για νίκη της Ελβετίας προσφέρει 1.11, ενώ για νίκη της Βουλγαρίας δίνει 17.08. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 7.63. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.37, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.75. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.27.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΕΛΒΕΤΙΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Σκωτία-Δανία, η επιλογή για νίκη της Σκωτίας προσφέρει 3.19, ενώ για νίκη της Δανίας δίνει 2.23. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.04. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.15, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.60. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.88.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΣΚΩΤΙΑ – ΔΑΝΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Πολωνία-Ουγγαρία, η επιλογή για νίκη της Πολωνίας προσφέρει 1.61, ενώ για νίκη της Ουγγαρίας δίνει 5.21. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.61. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.04, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.67. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.05.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΠΟΛΩΝΙΑ – ΟΥΓΓΑΡΙΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.