Σπουδαία ματς στα πλέι-οφ του Champions League με κορυφαίες αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus και επιλογή Cash Out

Σπουδαία ματς στα πλέι-οφ του Champions League με κορυφαίες αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus και επιλογή Cash Out

Πρώτα ματς για τα πλέι-οφ του Champions League, με το πρόγραμμα της Τρίτης να περιλαμβάνει σημαντικές αναμετρήσεις. Στις 22:00 θα γίνουν τρεις αγώνες, η Μονακό φιλοξενεί την Σαχτάρ Ντόνετσκ, η Σέριφ Τίρασπολ θα αναμετρηθεί με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και η Σάλτσμπουργκ θα αντιμετωπίσει την Μπρόντμπι. Για τα πλέι-οφ του Europa League, ο Ερυθρός Αστέρας παίζει με την Κλουζ.

Η Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Για το Μονακό-Σαχτάρ, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Μονακό προσφέρει 1.67, ενώ για νίκη της Σαχτάρ δίνει 4.66. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.74. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.81, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.93. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.81.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΜΟΝΑΚΟ – ΣΑΧΤΑΡ

Για το Σέριφ-Ντιναμό, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Σέριφ προσφέρει 4.24, ενώ για νίκη της Ντιναμό δίνει 1.87. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.23. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.26, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.59. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.06.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΣΕΡΙΦ – ΝΤΙΝΑΜΟ

Για το Σάλτσμπουργκ-Μπρόντμπι, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Σάλτσμπουργκ προσφέρει 1.13, ενώ για νίκη της Μπρόντμπι δίνει 15.54. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 7.44. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.38, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.81. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.16.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ

Για το Ερυθρός Αστέρας-Κλουζ, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη του Ερυθρού Αστέρα προσφέρει 1.62, ενώ για νίκη της Κλουζ δίνει 5.60. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.40. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.29, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.53. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.25.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΚΛΟΥΖ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.