Σπουδαία ντέρμπι στην Premier League, οι καλύτερες αποδόσεις στην Megabet Plus και με Cash Out

Σπουδαία ντέρμπι στην Premier League, οι καλύτερες αποδόσεις στην Megabet Plus και με Cash Out

Σπουδαία ντέρμπι περιλαμβάνει η 10η αγωνιστική της Premier League. Στις 14:00, η Λέστερ θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ, ενώ στις 17:00 η Νιούκαστλ θα αναμετρηθεί με την Τσέλσι. Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει το ντέρμπι στις 19:30 ανάμεσα στην Τότεναμ και την Μάντσετσερ Γιουνάϊτεντ. Σημαντικός αγώνα και στην Serie A καθώς στις 16:00, η Αταλάντα θα φιλοξενήσει την Λάτσιο.

Η Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Λέστερ-Άρσεναλ, η επιλογή για νίκη της Λέστερ προσφέρει 2.45, ενώ για νίκη της Άρσεναλ δίνει 2.79. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.42. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.79, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.01. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.65.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΛΕΣΤΕΡ – ΑΡΣΕΝΑΛ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Νιούκαστλ-Τσέλσι, η επιλογή για νίκη της Νιούκαστλ προσφέρει 7.78, ενώ για νίκη της Τσέλσι δίνει 1.38. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 4.81. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.74, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.08. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.05.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΤΣΕΛΣΙ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Τότεναμ-Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, η επιλογή για νίκη της Τότεναμ προσφέρει 2.83, ενώ για νίκη της Γιουνάϊτεντ δίνει 2.37. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.51. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.74, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.08. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.62.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΤΟΤΕΝΑΜ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ατάλαντα-Λάτσιο, η επιλογή για νίκη της Ατάλαντα προσφέρει 1.92, ενώ για νίκη της Λάτσιο δίνει 3.52. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.78. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.57, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.36. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.54.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΛΑΤΣΙΟ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.