Σπόρτινγκ-Πόρτο και Παναιτωλικός-ΑΕΚ με αμέτρητες αγορές σε σούπερ αποδόσεις από την Megabet Plus

Σπόρτινγκ-Πόρτο και Παναιτωλικός-ΑΕΚ με αμέτρητες αγορές σε σούπερ αποδόσεις από την Megabet Plus

Το παρόν κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus  κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Σημαντικές αναμετρήσεις στο κουπόνι του στοιχήματος με κορυφαίες αποδόσεις στην Megabet Plus. Ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις στην Σούπερ Λιγκ, Παναιτωλικός-ΑΕΚ και Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Παναιτωλικός – ΑΕΚ, η επιλογή για νίκη του Παναιτωλικού δίνει 9.97, ενώ για νίκη της ΑΕΚ δίνει 1.27. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 5.28. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.62, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.16. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.14.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΕΚ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός, η επιλογή για νίκη του Πανσερραϊκού δίνει 8.61, ενώ για νίκη του Ολυμπιακού δίνει 1.34. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.60. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.81, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.90. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.20.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Χιρόνα – Αλαβές, η επιλογή για νίκη της Χιρόνα δίνει 1.54, ενώ για νίκη της Αλαβές δίνει 5.81. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.45. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.70, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.16. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.82.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΧΙΡΟΝΑ – ΑΛΑΒΕΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Σπόρτινγκ – Πόρτο, η επιλογή για νίκη της Σπόρτινγκ δίνει 2.26, ενώ για νίκη της Πόρτο δίνει 3.56. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.56. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.88, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.93. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.70.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ – ΠΟΡΤΟ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Για να ισχύσει η προσφορά απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης και η συμμετοχή στη προωθητική ενέργεια υπόκειται σε όρους και προϋποθέσεις.

Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.