Σφραγίζουν πρόκριση Ομόνοια και Ανόρθωση. Στην μάχη Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ. Αμέτρητες αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus

Σφραγίζουν πρόκριση Ομόνοια και Ανόρθωση. Στην μάχη Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ. Αμέτρητες αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus

Μέρα πρόκρισης για Ομόνοια και Ανόρθωση, καθώς επίσης για Ολυμπιακό Πειραιώς και ΠΑΟΚ. Για τα πλέι του Europa League, στις 22:00 η Ομόνοια θα αγωνιστεί εκτός έδρας με την Άντβερπ (πρώτος αγώνας 4-2), ενώ στις 21:45 ο Ολυμπιακός Πειραιώς θα αναμετρηθεί εκτός έδρας με την Σλόβαν Μπρατισλάβας (πρώτος αγώνα 3-0). Για τα πλέι του Europa Conference League, στις 20:00 η Ανόρθωση φιλοξενεί την Ριέκα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (πρώτος αγώνα 0-0), ενώ στις 21:00 ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί εκτός έδρας με την Ριέκα (πρώτος αγώνας 1-1).

Η Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Για το Άντβερπ-Ομόνοια, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Άντβερπ προσφέρει 1.53, ενώ για νίκη της Ομόνοιας δίνει 5.20. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 4.10. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.69, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.01. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.78.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΝΤΒΕΡΠ – ΟΜΟΝΟΙΑ

Για το Ανόρθωση-Χάποελ Μπερ Σεβά, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Ανόρθωσης προσφέρει 2.36, ενώ για νίκη της Χάποελ δίνει 2.95. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.05. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.24, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.55. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.94.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΧΑΠΟΕΛ ΜΠΕΡ ΣΕΒΑ

Για το Σλόβαν-Ολυμπιακός, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Σλόβαν προσφέρει 3.74, ενώ για νίκη του Ολυμπιακού δίνει 1.85. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.54. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.73, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.95. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.68.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΣΛΟΒΑΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Για το Ριέκα-ΠΑΟΚ, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Ριέκα προσφέρει 3.89, ενώ για νίκη του ΠΑΟΚ δίνει 1.85. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.44. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.04, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.67. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.91.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΡΙΕΚΑ – ΠΑΟΚ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.