Τέσσερις σερί νίκες των ΗΠΑ κόντρα στην Κόστα Ρίκα, αήττητο το Μεξικό με Ελ Σαλβαδόρ

Τέσσερις σερί νίκες των ΗΠΑ κόντρα στην Κόστα Ρίκα, αήττητο το Μεξικό με Ελ Σαλβαδόρ

Υπεροχή των Αμερικάνων
Σημαντικό ματς Κόστα Ρίκα-ΗΠΑ για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ στη ζώνη της Concacaf. Οι Αμερικάνοι έχουν την υπεροχή καθώς μετρούν τέσσερις σερί νίκες. Συνολικά στο 8-0-4 η παράδοση στα 12 τελευταία ματς μεταξύ τους. Στον πρώτο γύρο οι ΗΠΑ κέρδισαν με 2-1 εντός την Κόστα Ρίκα.

Οκτώ σερί νίκες το Μεξικό
Μεξικό-Ελ Σαλβαδόρ στο πλαίσιο της 14ης και τελευταίας αγωνιστικής για τα προκριματικά Μουντιάλ 2022 στη ζώνη της Κεντρικής και Βόρειας Αμερικής. Tο Μεξικό έχει κερδίσει και τα οκτώ τελευταία παιχνίδια του απέναντι στο Ελ Σαλβαδόρ, ανεξαρτήτως έδρας, με τελευταία ήττα του από αυτό, το 2009 με 2-1 εκτός έδρας. Στον πρώτο γύρο το Μεξικό επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας. Το Μεξικό περνάει απευθείας στην τελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου αν δεν χάσει.

Μόλις μια ήττα ο Καναδάς από Παναμά
Ο Καναδάς φιλοξενείται από τον Παναμά, όμως δεν ανησυχεί καθώς έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στο Μουντιάλ. Ο Καναδάς έχει ξεκάθαρη υπεροχή καθώς στα πρόσφατα ματς έχει μόνο μια ήττα. Στο 1-7-4 η πρόσφατη παράδοση υπέρ του Καναδά. Στον πρώτο γύρο ο Καναδάς είχε κερδίσει με σκορ 4-1.

Μάχη ουραγών
Μάχη ουραγών Τζαμάϊκα-Ονδούρα. Χωρίς νίκη είναι η Τζαμάικα στα 8 τελευταία παιχνίδια της και η Ονδούρα στα 16 δικά της. Αήττητη είναι η Τζαμάικα στα 3 τελευταία ματς με την Ονδούρα (2-1-0).

Όλα τα ματς με σούπερ αποδόσεις στο megabetplus.com.cy!