Το ενδιαφέρον στα ύψη στην Serie A, πόνταρε στην Megabet Plus με κορυφαίες αποδόσεις

Το ενδιαφέρον στα ύψη στην Serie A, πόνταρε στην Megabet Plus με κορυφαίες αποδόσεις

Σημαντικά ματς περιλαμβάνει το κουπόνι του στοιχήματος για την Παρασκευή, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στις αναμετρήσεις της 36ης αγωνιστικής της Serie A. Στις 19:45, η Ίντερ αντιμετωπίζει την Έμπολι ενώ στις 22:00, η Τζένοα φιλοξενεί την Γιουβέντους. Στην Primera Division, Λεβάντε-Ρεάλ Σοσειδάδ στις 22:00, ενώ για την 33η και προτελευταία αγωνιστική της Bundesliga, Μπόχουμ – Αρμίνια Μπίλεφελντ στις 21:30. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ίντερ – Έμπολι, η επιλογή για νίκη της Ίντερ δίνει 1.14, ενώ για νίκη της Έμπολι δίνει 14.03. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 8.17. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.27, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 3.66. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.84.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΙΝΤΕΡ – ΕΜΠΟΛΙ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Τζένοα – Γιουβέντους, η επιλογή για νίκη της Τζένοα δίνει 3.94, ενώ για νίκη της Γιουβέντους δίνει 1.91. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.43. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.98, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.81. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.82.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΤΖΕΝΟΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Λεβάντε – Ρεάλ Σοσιεδάδ, η επιλογή για νίκη της Λεβάντε δίνει 3.09, ενώ για νίκη της Ρεάλ Σοσιεδάδ δίνει 2.26. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.43. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.82, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.98. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.68.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΛΕΒΑΝΤΕ – ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μπόχουμ – Αρμίνια, η επιλογή για νίκη της Μπόχουμ δίνει 2.22, ενώ για νίκη της Αρμίνια δίνει 3.14. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.45. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.77, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.04. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.63.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΜΠΟΧΟΥΜ – ΑΡΜΙΝΙΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.