Τσέλσι – Άρσεναλ και Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης με τις πιο δυνατές αποδόσεις από την Megabet Plus

Τσέλσι – Άρσεναλ και Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης με τις πιο δυνατές αποδόσεις από την Megabet Plus

Το παρών κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο.

www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Τσέλσι – Άρσεναλ και Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης δεσπόζουν στις αναμετρήσεις των Πρωταθλημάτων Ευρώπης με αμέτρητες αγορές σε σούπερ αποδόσεις από την Megabet Plus.

H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Λίβερπουλ – Έβερτον, η επιλογή για νίκη της Λίβερπουλ δίνει 1.34, ενώ για νίκη της Έβερτον δίνει 7.27. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 5.60. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.42, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.96. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.66.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΈΒΕΡΤΟΝ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Τσέλσι – Άρσεναλ, η επιλογή για νίκη της Τσέλσι δίνει 3.11, ενώ για νίκη της Άρσεναλ δίνει 2.24. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.42. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.93, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.92. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.73.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΤΣΕΛΣΙ – ΆΡΣΕΝΑΛ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης, η επιλογή για νίκη της Σεβίλλης δίνει 3.99, ενώ για νίκη της Ρεάλ δίνει 1.85. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.73. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.71, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.20. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.64.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΣΕΒΙΛΛΗ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Τορίνο – Ίντερ, η επιλογή για νίκη της Τορίνο δίνει 4.82, ενώ για νίκη της Ίντερ δίνει 1.73. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.63. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.01, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.85. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.92.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΤΟΡΙΝΟ – ΊΝΤΕΡ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.