Υπεροχή Βελέζ κόντρα στην Αρχεντίνος, πέντε χρόνια δίχως άσο η Τενερίφη με την Αλμερία

Υπεροχή Βελέζ κόντρα στην Αρχεντίνος, πέντε χρόνια δίχως άσο η Τενερίφη με την Αλμερία

Υπεροχή της Βελέζ κόντρα στην Αρχεντίνος
Η Βέλεζ εκστρατεύει στο γήπεδο της Αρχεντίνος Τζούνιορς έχοντας ξεκάθαρη υπεροχή στις τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Μπουένος Άιρες είναι αήττητη στις επτά πιο πρόσφατες συναντήσεις τους (5-2-0) και μάλιστα δεν δέχθηκε γκολ στις τελευταίες τέσσερις. Τα τελευταία 10 χρόνια η Αρχεντίνος πέτυχε μόλις δύο νίκες κόντρα στην Βελέζ ως γηπεδούχος.

Τέσσερις σερί νίκες η Άρσεναλ
Η Ντεφένσα Χουστίσια υποδέχεται την Άρσεναλ Σαράντι, με την οποία δεν έχει καλή παράδοση. Η Άρσεναλ είναι αήττητη στις τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις και μάλιστα με απαραβίαστη την εστία της η Αρσεναλ στις τρεις πιο πρόσφατες συναντήσεις τους (2-1-0).

Τέσσερα χρόνια δίχως ισοπαλία
Κόλτσεστερ κόντρα στην Φόρεστ Γκριν, με την φιλοξενούμενη να έχει κερδίσει τον πρώτο αγώνα. Γενικά δεν παρουσιάζεται ισοπαλία στο ζευγάρι την τελευταία τετραετία. Από τη σεζόν 2017-18 που συναντήθηκαν για πρώτη φορά, δεν υπάρχει ισοπαλία στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, με 4 νίκες εκατέρωθεν σε συνολικά 8 αναμετρήσεις (2-0-1 υπέρ της Κόλτσεστερ εντός έδρας).

Αλμερία: Τρείς σερί νίκες εκτός έδρας
Η Τενερίφη υποδέχεται την Αλμερία, η οποία πέτυχε τρείς διαδοχικές νίκες τις 3 προηγούμενες σεζόν στο «Heliodoro Rodríguez López». Η τελευταία νίκη της Τενερίφης στο γήπεδο της χρονολογείται από τον Φβερουάριο του 2017.

Όλα τα ματς με σούπερ αποδόσεις στο megabetplus.com.cy!