Φιλικά τεστ ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ, ματσάρα Βελέζ-Ρίβερ, πόνταρε τώρα στην Megabet Plus

Φιλικά τεστ ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ, ματσάρα Βελέζ-Ρίβερ, πόνταρε τώρα στην Megabet Plus

Σημαντικά φιλικά τεστ για Ολυμπιακό Πειραιώς και ΠΑΟΚ περιλαμβάνει το κουπόνι του στοιχήματος για το πρόγραμμα της Τετάρτης, με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus. Στις 19:00 ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Σλάβια Πράγας, ενώ μια ώρα αργότερα, στις 20:00, o ΠΑΟΚ θα αναμετρηθεί με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς. Για την φάση των «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες, η Βέλεζ Σάρσφιλντ παίζει με την Ρίβερ Πλέιτ στις 03:30. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Σλάβια Πράγας – Ολυμπιακός Πειραιώς, η επιλογή για νίκη της Σλάβια δίνει 2.85, ενώ για νίκη του Ολυμπιακού δίνει 2.31. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.25. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.73, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.95. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.59.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Γκόου Αχέντ Ιγκλς – ΠΑΟΚ, η επιλογή για νίκη της Γκόου Αχέντ Ιγκλς δίνει 3.14, ενώ για νίκη του ΠΑΟΚ δίνει 2.08. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.44. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.60, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.15. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.52.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ – ΠΑΟΚ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Βέλεζ Σάρσφιλντ – Ρίβερ Πλέιτ, η επιλογή για νίκη της Βέλεζ δίνει 3.51, ενώ για νίκη της Ρίβερ δίνει 2.07. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.10. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.07, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.64. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.85.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ – ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.