Φιλικές κόντρες για Άρη και ΑΠΟΕΛ, με κορυφαίες επιλογές στην Megabet Plus και με Cash Out

Φιλικές κόντρες για Άρη και ΑΠΟΕΛ, με κορυφαίες επιλογές στην Megabet Plus και με Cash Out

Φιλικά ματς με ενδιαφέρον στο κουπόνι του στοιχήματος με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus. Στις 18:30, ο Άρης Λεμεσού θα αναμετρηθεί με τον Άρη Θεσσαλονίκης στη Σλοβενία, ενώ την ίδια ώρα το ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει την Γκιόρτσε Πετρόφ στην Βουλγαρία. Αργότερα, στις 20:00, o Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί κόντρα στην Κίτσμπουελ στην Αυστρία. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Άρης Λεμεσού – Άρης Θεσσαλονίκης, η επιλογή για νίκη του Άρη Λεμεσού δίνει 3.31, ενώ για νίκη του Άρη Θεσσαλονίκης δίνει 1.93. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.71. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.56, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.23. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.52.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΆΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ – ΆΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Γκιόρτσε Πετρόφ – ΑΠΟΕΛ, η επιλογή για νίκη της Γκιόρτσε δίνει 6.58, ενώ για νίκη του ΑΠΟΕΛ δίνει 1.39. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.59. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.51, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.33. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.72.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΓΚΙΟΡΤΣΕ ΠΕΤΡΟΦ – ΑΠΟΕΛ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Κίτσμπουελ – Παναθηναϊκός, η επιλογή για νίκη της Κίτσμπουελ δίνει 18.12, ενώ για νίκη του Παναθηναϊκού δίνει 1.05. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 12.08. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.12, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 5.00.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΚΙΤΣΜΠΟΥΕΛ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.