Φιλικο τεστ ΟΣΦΠ και ματσάρα Μπόκα – Μπάνφιλντ, πόνταρε τώρα στην Megabet Plus

Φιλικο τεστ ΟΣΦΠ και ματσάρα Μπόκα – Μπάνφιλντ, πόνταρε τώρα στην Megabet Plus

Σημαντικές αναμετρήσεις στο κουπόνι του στοιχήματος, με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus. Δεσπόζει ο τελικός του Euro Κ19, ανάμεσα σε Ισραήλ Κ19 και Αγγλίας Κ19, που διεξάγεται στην πόλη Τρνάβα της Σλοβακίας στις 21:00. Νωρίτερα, στις 16:30 ο Ολυμπιακός δίνει φιλικό με την Αρμίνια Μπίλεφελντ. Για την 6η Αγωνιστική του πρωταθλήματος Αργεντινή η Μπόκα Τζούνιορς υποδέχεται την Μπάνφιλντ στις 03:30.

H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Αρμίνια – Ολυμπιακός, η επιλογή για νίκη της Αρμίνια δίνει 2.94, ενώ για νίκη του Ολυμπιακού δίνει 2.20. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.38. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.60, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.14. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.51.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΡΜΙΝΙΑ ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ισραήλ Κ19 – Αγγλία Κ19, η επιλογή για νίκη του Ισραήλ δίνει 7.59, ενώ για νίκη της Αγγλίας δίνει 1.36. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.81. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.60, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.15. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.89.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΙΣΡΑΗΛ Κ19 – ΑΓΓΛΙΑ Κ19

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μπόκα Τζούνιορς – Μπάνφιλντ, η επιλογή για νίκη της Μπόκα δίνει 1.92, ενώ για νίκη της Μπόκα δίνει 4.02. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.11. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.23, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.56. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.01.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ – ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.