Φουλ για διπλό η Κύπρος, και άλλα δυνατά ματς στην Ευρώπη, πόνταρε με κορυφαίες αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus

Φουλ για διπλό η Κύπρος, και άλλα δυνατά ματς στην Ευρώπη, πόνταρε με κορυφαίες αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus

Η Κύπρος έχει ξεκινήσει θετικά τη νέα προσπάθεια στο προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 και στόχος είναι να δώσει συνέχεια στο εκτός έδρας ματς με την Μάλτα. Ο αγώνας αρχίζει στις 21:45 στο γήπεδο Τα Κάλι. Σε άλλες σημαντικές αναμετρήσεις, που θα ξεκινήσουν στις 21:45, η Γαλλία θα φιλοξενήσει την Βοσνία και η Πορτογαλία θα αντιμεωπίσει την Ιρλανδία.

Η Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Για το Μάλτα-Κύπρος, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Μάλτας προσφέρει 3.31, ενώ για νίκη της Κύπρου δίνει 2.22. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 2.96. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.33, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.51. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.00.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΜΑΛΤΑ – ΚΥΠΡΟΣ

Για το Πορτογαλία-Ιρλανδία, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Πορτογαλίας προσφέρει 1.14, ενώ για νίκη της Ιρλανδίας δίνει 17.95. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 6.38. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.67, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.03. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.95.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Για το Γαλλία-Βοσνία, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Γαλλίας προσφέρει 1.15, ενώ για νίκη της Βοσνίας δίνει 15.91. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 6.37. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.57, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.20. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.55.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΓΑΛΛΙΑ – ΒΟΣΝΙΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.