Όλα για πρόκριση για ΑΕΛ και Απόλλων. Και η μάχη των ελληνικών ομάδων sμε κορυφαίες αποδόσεις στην Megabet Plus και με επιλογή Cash Out

Όλα για πρόκριση για ΑΕΛ και Απόλλων. Και η μάχη των ελληνικών ομάδων sμε κορυφαίες αποδόσεις στην Megabet Plus και με επιλογή Cash Out

Μάχη πρόκρισης για δύο κυπριακές και δύο ελληνικές ομάδες στους επαναληπτικούς αγώνες του β’ προκριματικού γύρου του Europa Conference League.

Στις 19:45, ο Απόλλωνας θα αναμετρηθεί εκτός έδρας με την Ζίλινα, ενώ στις 22:00 η ΑΕΛ φιλοξενείται στην Αλβανία από την Βλάζνια. Όσον αφορά τις ελληνικές ομάδες, στις 21:00 η ΑΕΚ αγωνίζεται με την Βελέζ, ενώ στις 21:30 ο Άρης θα αντιμετωπίσει την Αστάνα.

Η Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Για τον αγώνα Ζίλινα-Απόλλων, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Ζίλινα προσφέρει 2.32, ενώ για νίκη του Απόλλωνα δίνει 2.75. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.40. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.65, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.07. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.54.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΖΙΛΙΝΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ

Για τον αγώνα Βλάζνια-ΑΕΛ, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Βλάζνια προσφέρει 3.09, ενώ για νίκη της ΑΕΛ δίνει 2.26. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.09. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.08, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.64. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.83.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΒΛΑΖΝΙΑ – ΑΕΛ

Για τον αγώνα ΑΕΚ-Βελέζ, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της ΑΕΚ προσφέρει 1.20, ενώ για νίκη της Βελέζ δίνει 12.16. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 5.67. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.65, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.06. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.39.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΕΚ – ΒΕΛΕΖ

Για τον αγώνα Άρης-Αστάνα, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη του Άρη προσφέρει 1.60, ενώ για νίκη της Αστάνα δίνει 5.24. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.67. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.76, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.91. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.80.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΡΗΣ – ΑΣΤΑΝΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus.
Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.
Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.