Όλα για πρόκριση, ΠΑΟ-Μακάμπι, ΑΕΚ-Άγιαξ και Άρης-Σπάρτα, με αμέτρητες αγορές σε σούπερ αποδόσεις από την Megabet Plus

Όλα για πρόκριση, ΠΑΟ-Μακάμπι, ΑΕΚ-Άγιαξ και Άρης-Σπάρτα, με αμέτρητες αγορές σε σούπερ αποδόσεις από την Megabet Plus

Το παρόν κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus  κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League και του Conference League, και όλα κρίνονται όσον αφορά τις ομάδες που θα συνεχίσουν στην Ευρώπη. Ο Άρης Λεμεσού και τέσσερις ελληνικές ομάδες θα δώσουν κρίσιμου αγώνες και η Megabet Plus προσφέρει τις πιο δυνατές αποδόσεις. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Άγιαξ – ΑΕΚ, η επιλογή για νίκη του Άγιαξ δίνει 1.90, ενώ για νίκη της ΑΕΚ δίνει 3.76. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.97. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.58, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.39. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.54.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΑΓΙΑΞ – ΑΕΚ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ολυμπιακός – Μπάτσκα Τόπολα, η επιλογή για νίκη του Ολυμπιακού δίνει 1.30, ενώ για νίκη της Μπάτσκα δίνει 9.68. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 5.87. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.55, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.46. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.96.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΠΑΤΣΚΑ ΤΟΠΟΛΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς ΠΑΟΚ – Ελσίνκι, η επιλογή για νίκη του ΠΑΟΚ δίνει 1.31, ενώ για νίκη της Ελσίνκι δίνει 9.35. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 5.71. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.55, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.46. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.91.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΠΑΟΚ – ΕΛΣΙΝΚΙ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Παναθηναϊκός – Μακάμπι Χάιφα, η επιλογή για νίκη του Παναθηναϊκού δίνει 1.65, ενώ για νίκη της Μακάμπι δίνει 5.43. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.90. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.93, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.88. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.92.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Άρης – Σπάρτα Πράγας, η επιλογή για νίκη του Άρη Λεμεσού δίνει 4.06, ενώ για νίκη της Σπάρτα δίνει 1.80. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.11. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.45, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.77. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.45.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ – ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Για να ισχύσει η προσφορά απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης και η συμμετοχή στη προωθητική ενέργεια υπόκειται σε όρους και προϋποθέσεις.

Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.